Hoe ontmoet jij nieuwe mensen op onze datingsite?

Simpel, maak gratis een profiel aan, scroll door de profielen en ontdek unieke mensen! Om een ander te laten weten dat jij hem of haar leuk vindt kun je een like geven of een chat beginnen. Uiteindelijk rolt hier een geschikte match uit want wij verwelkomen dagelijks nieuwe bijzondere leden!

Hoe val jij op? 

1. Profielfoto

Upload een goede profielfoto waarbij je gezicht goed zichtbaar is van dichtbij. Een zonnebril of een foto waarbij jouw ogen niet zichtbaar zijn is een dooddoener, sprankelende ogen en een glimlach doen wonderen!

2. Vertel wie je bent

Laat de kleine dingen zien die jou hebben gemaakt tot wie je nu bent. Wees spontaan, oprecht en een paar gemeende regels met een beetje humor kunnen genoeg zijn om indruk te maken.

3. Foto's en video's

Plaats in je foto en video album foto's en/of video's die weergeven wie jij bent, wat je dagelijks doet en waar jij voor staat! Een leuke foto of video zegt meer dan duizend woorden...

4. Begin een leuk gesprek

Het is soms lastig om een gesprek te beginnen met iemand die je nog niet kent. Om het ijs te breken kun je bijvoorbeeld een vraag stellen over een detail dat jou aansprak in zijn of haar profiel. Ook kun je vragen naar dingen die je met elkaar gemeen hebt zoals favoriete muziek, evenementen, hobby's, creativiteit en natuurlijk de levenservaringen die jullie hier samen hebben gebracht. Een goed gesprek komt dan vanzelf op gang dus trek die stoute schoenen aan en ontmoet jouw match!

 

 

 

Ontmoet jouw date!
Ik schrijf mij in!